Snel afvallen met SUN400

Snel afvallen in een infraroodtunnel sessie met de SUN400 is bewegen in combinatie met infraroodlicht.

Snel afvallenSnel afvallen met SUN400

Het basisprincipe van snel afvallen met de SUN400 is dat u aan het bewegen bent in combinatie met infraroodlicht A, B en C. Het lichaam moet hierdoor extra hard werken om af te koelen; Vergelijk het met een airconditioning die in een warme zomer meer energie gebruikt om de kamer af te koelen dan bij minder warme dagen.

Doordat het lichaam harder moet werken om af te koelen, gebruikt het ook meer ‘brandstof’. Hierdoor gaat het afval proces sneller dan normaal.

Hoe vaak moet ik in de SUN400 sporten?

Vanaf twee keer per week is het mogelijk om kilo’s in vet te gaan verbranden met de SUN400 infraroodtunnel. Zodra het streefgewicht is bereikt kan er één keer per week of één keer per twee weken een onderhoudssessie gedaan worden. Een kuur van acht sessies in de SUN400 infraroodtunnel bent u een maand mee bezig. Het is ook mogelijk om een kuur van 12 sessies te doen, ofwel drie keer per week. Verder kan er een speciaal programma worden samengesteld, als iemand vaker een sessie wilt komen doen.

Snel afvallen zonder dieet?

Het is niet mogelijk om af te vallen wanneer men niet op de voeding let. Bij de afslankstudio van Iconic Beauty Company kunt u kiezen zelf op de voeding te letten of dit onder begeleiding te laten doen. Daarnaast hebben wij het Avislank Eiwitdieet wat gebruikt kan worden om het ontbijt en/of de lunch te vervangen door een proteïne shake; Hiermee kunt u snel afvallen.

Snel afvallen bij Iconic Beauty Company

Wanneer u de beslissing heeft genomen om af te gaan vallen en hier met toewijding en discipline voor te gaan, aarzel dan niet om een gratis en vrijblijvend intake gesprek in te plannen. 023-5610630.

De voordelen:

  • Modernste afslank apparatuur om u maximaal te ondersteunen
  • Wekelijks of twee wekelijks weeg&meet moment om de voortgang te monitoren
  • Avislank Eiwitdieet waarbij geen aanvullende supplementen nodig zijn

Lees meer over infraroodtunnel afslanken

Comments are closed.