Velashape III nu bij Iconic Beauty Company

Vermindering van Cellulite | Body Contouring | Skin Tightening

Sinds juli 2016 is het mogelijk om bij Iconic Beauty Company een Velashape behandeling te ondergaan. Deze machine komt uit Amerika en is erg populair onder Hollywood sterren voor met name body contouring en cellulite behandeling. Wij hebben een speciale website ingericht voor meer informatie:

klik hier voor meer informatie over de Velashape III

 

Posted in Diversen |

Voorjaars boost voor de huid

Verwen uzelf in de lente!

Geen tijd voor je huid? Te druk? Dan hebben wij bij Iconic Beauty Company de oplossing. Een behandeling van 30 minuten en je huid is weer klaar voor het voorjaar.

Onze behandeling bestaat uit een gratis huidanalyse oppervlakte reinigen, peeling, masker (special op uw huid afgestemd) en een ontspannende hoofdhuid oor massage. Om de behandeling af te sluiten maken wij gebruik van een verzorgende dag of nacht crème. Tijdens de behandeling krijgt u van ons een verfrissend detox drankje, een zinnenprikkende lentegeur in een rustgevende ambiance.

De lentebehandeling is zeer volledig en kost slechts € 29,95!

Lenteactie_FB

Posted in Schoonheidssalon |

Fijne feestdagen en tot volgend jaar!

Namens Iconic Beauty Company wensen wij iedereen vrolijke feestdagen!

Iconic-Beauty-Company-merry-christmas-2014

 

 

Posted in Diversen |

Giftcouchers met cadeautje

Speciaal voor de feestdagen kunt u bij Iconic Beauty Company fraai verpakte giftvouchers krijgen.

IBC_Cadeaubox

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij aanschaf van € 50,- krijgt u bovendien nog een leuk cadeautje. De IBC-Giftbox kunt u bij ons afhalen in de salon.

Posted in Diversen |

Make-up Workshop

Voor liefhebbers van make-up gaan wij Iconische make-up workshops organiseren! 😉

Leer make-up van een visagistOnder begeleiding van een van onze visagisten, welke een opleiding hebben gehad bij House of Orange, wordt geleerd hoe het beste een make-up aangebracht kan worden. Je krijgt advies over producten. Er wordt verteld welke technieken je kunt gebruiken. Daarnaast natuurlijk een persoonlijk advies over kleuren die juist wel of juist niet bij je zullen passen.

Make-up Studio

Wij werken met het merk Make-Up Studio. Dit merk wordt wereldwijd verkocht en gebruikt door professionals.

Voor wie is de make-up workshop bedoeld?

Deze workshop kan individueel gegeven worden. De workshop duurt 30 minuten en de kosten bedragen € 35,-. Voor € 20,- producten (naar keuze) krijg je mee naar huis. Wanneer je de Make-up workshop voor jou en je vriendinnen wilt volgen, zal deze 60 tot 90 minuten duren. De kosten blijven € 35,- per persoon en jullie krijgen ieder voor € 20,- producten naar keuze mee. Wij organiseren workshops voor groepjes van twee tot vier personen. Zijn het er meer, dan kan dat in overleg. Alleen moeten wij dan meer dan een visagiste inzetten om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven.

LEES MEER OP DE WEBSITE OVER MAKE-UP WORKSHOP

Posted in Schoonheidssalon |

Stralend witte glimlach

In 3 stappen een stralend witte glimlach

Pearlys is in 2005 opgericht door Liz Ridley. Zij wilde graag een serie producten op de markt brengen waarmee je je tanden op een veilige, betaalbare manier wit kunt maken én houden. Inmiddels is Pearlys in Groot-Brittannië en Australië de grootste aanbieder voor zowel professioneel als voor thuisgebruik. Onze producten worden gebruikt door beroemdheden (zoals Pixie Lott, Alexandra Burk en Javine) en voor televisieprogramma’s (zoals The X Factor, TOWIE, Gok’s Style Secrets en The Biggest Loser).

LEES MEER OP DE WEBSITE

Pearlies tanden bleken

Posted in Diversen |

Wimperverlenging met 2D 3D en Maxx Volume

Wimperverlenging met vijf tot zeven kunstwimpers

De nieuwste manier van wimperverlenging nu bij Iconic Beauty Company.

Wimperverlenging met 2D techniek

Op iedere natuurlijke wimper 2 zijde kunstwimpers van Adessa

Wimperverlenging 3D techniek

Op iedere natuurlijke wimper 3 zijde kunstwimpers van Adessa

Wimperverlenging Maxx Volume

Op iedere natuurlijke wimper 4 tot 7 zijde kunstwimpers van Adessa

Lees meer op de website hoe deze nieuwe wimperverlenging technieken werken.

Wimperverlenging

Bij de klassieke manier van wimperverlenging word er op iedere natuurlijke wimper een kunstwimper geplaatst. Dit geeft een prachtig effect om de natuurlijke wimpers te accentueren. De nieuwe technieken geven nog meer expressie. Hierbij is de Maxx Volume techniek voor mensen die een echt Hollywood effect willen!

 

Posted in Wimperverlenging |

Marco’s afvalrace: eindresultaat

HOOFDDORP – Marco Griekspoor (48), is werkzaam als Locatiemanager bij HCnieuws.nl. Hij is van mening  ruim 10 kilo te zwaar te zijn. Hij heeft als doel
om binnen 2 maanden 90 kilo of liefst nog ietsje minder te wegen.

LEES MEER OVER INFRAROODTUNNEL AFSLANKEN

Na zes weken is het resultaat 13,2 kilo minder vet. Dit keer geen verslag, een foto zegt meer dan duizend woorden:

Infraroodtunnel afvallen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEES MEER OVER INFRAROODTUNNEL AFSLANKEN

Posted in Diversen |

Marco’s afvalrace Deel 3

infraroodtunnel afvallen

HOOFDDORP – Marco Griekspoor (48), is werkzaam als Locatiemanager bij
HCnieuws.nl. Hij is van mening ruim 10 kilo te zwaar te zijn. Hij heeft als doel
om binnen 2 maanden 90 kilo of liefst nog ietsje minder te wegen.

 

 

 

 

 

 

 

De komende weken gaat hij de strijd aan met de kilo’s bij Iconic Beauty Company en Body2Balance, met hulp van de revolutionaire Sun 400 XL infrarood tunnel. Het dieet en voedingsbegeleiding wordt gedaan door Body2Balance, het afslank en gezondheidsinstituut dat in hetzelfde pand aanwezig is. Donderdag was spannender dan hij vermoedde: het weegmoment na drie weken lang strij den tegen de kilo’s! “Ik had toch wel drukke dagen achter de rug vanwege de vele Specials en ivm het 90-jarig bestaan van de Hoofddorpse Courant, tegenwoordig HCnieuws.nl geheten. Op kantoor was ik soms écht niet te genieten”, bloost Marco. Inmiddels zij n er veel mensen die het voorbeeld van Marco gevolgd hebben en nog voordat het strandweer is weer een goed figuur willen hebben. Marco krijgt bovendien erg veel positieve reacties van klanten en bekenden:

MARCO IS NA 3 WEKEN MAAR LIEFST RUIM 8 KILO KWIJT!!!
Het gewicht waar Marco de strij d mee aanbond, was 100.9 kilo. “En nu weeg ik 92.1! Het vetpercentage van Marco is in deze drie weken van 33.2% naar 31.8% gedaald.
Goed strak Na het weegmoment moest Marco weer aan de bak. Dit keer fi etsen op level 4. “Pfff, dat was doorzetten. Na de 22e minuut weer een minuutje knallen, het voelt steeds lekkerder om te sporten in Infrarood. En nu op naar de volgende drie kilo.” Dieet en voedingsbegeleiding van Body2Balance Marco gaat de derde week van zij n dieet in en was
begonnen op 100,9kg…“goedemiddag Rachid, daar ben ik weer” klonk Marco enthousiast. Bij een snelle beoordeling van mij n fysieke gesteldheid vroeg Rachid aan mij of het klopt dat ik mij zelf fi t en energiek voelde, waarop ik antwoordde dat ik mij zelf de laatste jaren nog niet zo fi t heb gevoeld als op dit moment. “Ik voel me uitstekend en heb me nog niet
gewogen, ben heel benieuwd hoeveel ik afgevallen ben…het zal iets minder zij n denk ik dan de 3kg afname van de vorige week vanwege een etentje. Ik heb toch iets gegeten en het zal daardoor minder dan die geweldige 3kg afname van de vorige week zij n. Ik kon wel alle koolhydraten zoals stokbrood en aardappeltjes makkelijk laten staan doordat ik een Straight away shake vlak voor mij n afspraak heb genuttigd om niet te makkelijk in de verleiding te komen. Ik kon het makkelijk op wat groente en een lekker stukje mager vlees houden” Ik ging op de weegschaal staan en keek enthousiast mee met de opmerking “vorige week was het 95,4” en nu geeft de weegschaal 92.1 kg. Helemaal top en boven verwachting… 3,3kg in één week: “dit is toch niet te geloven!” riep Marco. “En ik dacht
dat ik niet kon afvallen omdat mij n lijf dat niet toe liet” Ik kreeg mij n weekdieet mee voor de 4de week en ik kijk alweer uit naar het volgende weegmoment!

Wilt u ook versneld afvallen met Infraroodtunnel sporten? Neem contact op!

Posted in Afslankstudio |

Marco’s afvalrace Deel 2

vet-verwijderen-afslanken-infraroodtunnel-300x225

HOOFDDORP – Marco Griekspoor (48), is werkzaam als Locatiemanager bij HCnieuws.nl. Hij is van mening ruim 10 kilo te zwaar te zijn. Hij heeft als doel om binnen 2 maanden 90 kilo of liefst nog ietsje minder te wegen. Op 24 maart bestond deze krant namelijk 90 jaar!

De komende weken gaat hij de strijd aan met de kilo’s bij Iconic Beauty Company en Body2Balance, met hulp van de revolutionaire Sun 400 XL infrarood tunnel. Het dieet en voedingsbegeleiding wordt gedaan door Body2Balance, het afslank en gezondheidsinstituut dat in hetzelfde pand aanwezig is. De tweede fi etstraining voor Marco zit er ook op.
Marco: “Ik mocht eindelij k vol gas gaan. Een level hoger. Dan moet je iets zwaarder trappen. Ook nu weer 25 minuten.” De hartslag van Marco moet volgens een schema van leeftijd zo rond de 132 liggen. Dit wordt duidelij k uitgelegd tij dens de begeleiding. “Na 22 minuten moest ik een minuut in- en uitademen en een sprint trekken. De laatste twee minuten rustig uittrappen. Ik had ruim tien kilometer gefietst, gaf het apparaat aan. Maar het voelde als vijfentwintig, met de warmte van de infraroodtunnel erbij! “Het was deze keer zwaarder dan de vorige keer. Maar dat is ook logisch, omdat ik nu volle bak
mocht. Maar ik moet zeggen: ik kwam met energie van de fi ets af. Het was eigenlij k wel een lekker gevoel.” Deze keer is er ook compressietherapie gedaan met een compressiepak, dat lucht blaast en weer afzuigt. Marco: “Het voelt als een stevige massage
en werkt ontgiftend. Het zorgt ervoor dat de vetverbranding door blijft werken.”

Dieet en voedingsbegeleiding van Body2Balance

Marco heeft de eerste week met de dieetproducten achter de rug: “Heerlijk waren de verschillende smaken shakes en de repen waren een traktatie… absoluut geen straf dit!” gaf Marco enthousiast aan. “Er werd ook uitvoerig naar mijn gezondheid en welbevinden gevraagd en ook o.a. naar mijn stoelgang en energieniveau, om te beoordelen of alles in orde was of dat het dieet op mijn persoontje aangepast diende te worden, prima!. Ik heb het de derde dag wel even moeilijk gehad maar Rachid Fathi, mijn dieetcoach en therapeut
in de Chinese geneeskunde en Orthomoleculaire voedingstherapie, belde me toen net op het juiste moment op om te vragen hoe het ging. Hij gaf aan dat cliënten, door zijn lange ervaring, die snel en verantwoord willen afslanken de derde dag een keerpunt voor het lichaam is dat overgaat naar een vetverbranding, en ik merkte toen ook dat Body2Balance professioneel en laagdrempelig de benodigde informatie, steun en tips leverde die ik
op dat moment nodig had, fantastisch zeg!

Na 1 week 2,5 kilo afgevallen!

Nu was het moment van de waarheid aangebroken, de weegschaal wordt ingesteld naar mij n lichaamskenmerken: leeftijd, lengte, geslacht en bewegingsactiviteit…“ je mag op de weegschaal, hoorde ik Rachid zeggen”…ik aarzelde even omdat ik het toch echt spannend vond, ik was erg benieuwd wat er van die 100.9kg als startgewicht af was…98.4kg geeft de weegschaal aan…heerlijk 2,5kg eraf in een week, top!. Ik ben zeer tevreden en had het niet durven te hopen dat ik een halve kilo meer was afgevallen dan gemiddeld!. Ik kan het iedereen aanraden. Ik ga vol enthousiasme de nieuwe week weer tegemoet. Ik kreeg nog de tip om op www.Body2Balance.nl te kijken om een chocolade brownie en een muffin te maken met de Straight away dieetproducten die ik zojuist meekreeg…”kan in 2 minuten klaargemaakt worden riep Rachid”. Volgende week lezen jullie het vervolg!

LEES MEER OVER INFRAROODTUNNEL AFSLANKEN

Posted in Diversen |