Acne Behandeling

Wilt u af van uw acne huid en wilt u zich weer helemaal lekker in uw vel voelen, maak dan nu een afspraak en wij helpen u hierbij!

Acne is een van de meest algemeen voorkomende huidaandoeningen. Het is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Vooral om psychologische redenen en om complicaties te vermijden, zoals littekens, is het van belang om snel in te grijpen bij acne. Met de juiste behandeling en thuiszorg kunnen wij uw huid weer in balans brengen.

Wilt u van de pukkeltjes en puistjes af, dan bent u bij ons aan het goede adres!
Acne en een vette huid met grove poriën kan ook op latere leeftijd ineens openbaren. Dit kan onder andere te maken hebben met factoren zoals hormonen, werkomstandigheden, stress en eetgewoonten.

Wij werken met drie methodes, u kunt zelf kiezen welke behandeling u graag wilt ondergaan.

Acne manuele behandeling

Er wordt een reiniging en diepte reiniging uitgevoerd, vervolgens wordt er een lijnzaadpakking aangebracht. Hierna is de huid geweekt en worden de onzuiverheden verwijderd. De huid wordt in balans gebracht door het Quick mask en de behandeling wordt afgesloten met een dag verzorging.

Microdermabrasie behandeling

Het geeft de grauwe hoornlaag een heldere frisse en matte tint en opent verstopte poriën. Comedonen (mee-eters) en milia’s kunnen nu makkelijk worden verwijderd. Ook is het effectief op littekens.

LHE-Laser behandeling

Het groene licht van LHE penetreert diep in de huid en gaat verbinding aan met de stof Porphyrin met als gevolg het ontstaan van vrije zuurstof waardoor deze bacteriën worden gedood. Het rode licht van LHE zorgt voor afname van de roodheid van de huid en is ontstekingsremmend.

Een acne behandeling kan vergoed worden door de verzekering

Bekijk het overzicht op Independer of uw verzekering deze behandeling vergoed.

Gerelateerde acne behandeling:

Lees meer over acne in gerelateerde artikelen:

 

Maak afspraakBekijk prijzen

Comments are closed.