Facial Treatment 60 minuten

De Facial Treatment 60 min van Schoonheidssalon Hoofddorp wordt aangepast op uw huidtype. Dit is een heerlijke onderhoudende en ontspannende gezichtsbehandeling. Deze behandeling heeft natuurlijk ook een cosmetisch doel, omdat wij er voor zorgen dat de huid meer gaat stralen en er beter uit gaat zien.

 

Een gezichtbehandeling deluxe bij Schoonheidssalon Hoofddorp laat u schitteren en stralen!De Facial Treatment is erop gericht de natuurlijke vochtbalans te herstellen zodat u en uw huid er optimaal uit komt te zien. Deze behandeling zal zich ook richten op het mineralen balans van uw huid.

De behandeling duurt 60 minuten en is zeer uitgebreid. Tijdens de behandeling wordt er een huidanalyse gemaakt, waardoor u een beter beeld krijgt van wat uw huid eigenlijk nodig heeft. Vervolgens wordt de huid oppervlakkig en diep gereinigd. De wenkbrauwen worden geëpileerd, een heerlijke ontspannende massage en een masker. Als afsluiter een goede dagverzorging. De schoonheidsspecialiste maakt bij deze behandeling gebruik van de kwalitatief superieure producten van Dead Sea Premier.

Schoonheidssalon Hoofddorp is de beste keuze voor een schoonheidsbehandeling omdat:

  • Wij alleen werken hoogwaardige cosmetische producten (Dead Sea Premier)
  • Hebben jarenlange ervaring met gezicht behandelingen en liefde voor het vak.

Alleen de beste kwaliteit materiaal en vakkundigheid van onze schoonheidsspecialistes is goed genoeg voor uw huidverzorging. Dit alles tegen een eerlijke prijs.
Maak afspraak Bekijk prijzen

Comments are closed.