Perfection Pigmentatieherstel

Genetische depigmentatie

Pigmentatie is het resultaat van de aanmaak en distributie van pigment in de huid. Het pigment wordt geproduceerd door pigmentcellen. Er is nu een nieuwe manier ontdekt waarmee er zeer snel aan het begin van het proces van de pigmentvorming kan worden gehandeld. Deze revolutie berust op het feit dat we zo ver mogelijk op de biologische weg van de pigmentatie teruggaan. We pakken hyperpigmentatie dus op verschillende lagen aan.

Pigmentaanmaak remmen

De genetische herprogrammering geheel aan het begin van het pigmentatieproces gaan we veranderen. Een natuurlijk oliezuur van plantaardige oorsprong verkregen door biofermentatie remt vanaf de kern van de pigmentcellen de aanmaak van pigment af.

Werken ter hoogte van de DNA-genen

We kunnen de cellulaire boodschappers aan de oorsprong van de productie van de pigmenten afweren. Het verhelderend effect wordt gevormd door een molecuul met verhelderende eigenschappen dat werkt aan het begin van de pigmentvorming. We kunnen nu zeer snel in het begin van het proces van melanogenese handelen, ter hoogte zelfs van de DNA-genen in de kern van de melanocyten.

Ericson Laboratoire is uniek om op dit niveau hyperpigmentatie te verbeteren

Zoals vele van onze innovaties hebben bewezen, zal ook dit over een aantal jaar algemeen goed zijn.

Professional protocol

Behandelingsduur = 75 min.
Kuur van 8 tot 10 behandelingen
Behandelfrequentie = 1 tot 2 keer per week

Comments are closed.