Acne behandeling met Laser

Heeft u last van acne? Dan kunnen wij u helpen hier volledig vanaf te komen met een acne behandeling! Ons behandelplan zal zich eerst richten de acne onder controle te krijgen. Zodra dit doel is gerealiseerd zal het behandelplan zich richten om de acne onder controle te houden.

Acne onder controle krijgen met een LHE laser acne behandeling

Een kuur met de LHE laser bestaat uit 8 behandelingen. Er volgt wekelijks een acne behandeling, binnen 2 maanden gegarandeerd een resultaat waarmee u zeer gelukkig zult zijn. Wij bieden hiervoor een niet-goed-geld-terug garantie.

Acne onder controle houden met de juiste cosmetica

Nadat de acne onder controle is gebracht, volgt een periode waarin wij er scherp op gaan toezien dat de acne niet in alle hevigheid terugkeert. Tijdens deze periode hoeft u slechts 1 keer per 4 of 6 weken langs te komen. Heeft u een plotselinge uitbraak, dan kunt u op korte termijn terecht om deze uitbraak te laten behandelen met LHE laser.

Kosten acne behandeling

Per acne behandeling met de LHE laser betaalt u € 49,50. In veel gevallen wordt dit bedrag grotendeels of volledig vergoed door uw verzekeringsmaatschappij. Wij stellen hiervoor een gespecificeerd factuur voor u op.

Acne kuur van 8 behandelingen

Wij bieden een acne kuur van 8 acne behandelingen voor € 349,-

Maak afspraakBekijk prijzen

Uitleg acne behandeling met LHE laser

Verstopte poriën blokkeren de toevoer van zuurstof in de huid. Voor de bacterie die acne veroorzaakt is dit een perfecte leefomgeving. Deze gaan zich vermenigvuldigen en veroorzaken pijnlijke ontstekingen.

Het groene licht van LHE penetreert diep in de huid en gaat een verbinding aan met de stof porphyrin met als gevolg het ontstaan van vrije zuurstof waardoor deze bacteriën worden gedood. Het rode licht van LHE zorgt voor afname van de roodheid van de huid en is ontstekingsremmend. De unieke LHE acne behandeling gebaseerd op licht en warmte is veel effectiever gebleken dan anderen op lichttherapie gebaseerde technologieën. De gemiddelde behandeltijd bedraagt 15 – 30 minuten. De huidverbetering is vaak 2 weken na het starten van de acne behandeling al zichtbaar.

Resultaat van acne behandeling met LHE laser na 8 behandelingen:

Voor de behandeling Na de behandeling

 

Maak afspraakBekijk prijzen

Comments are closed.