Permanent ontharen

Permanent ontharen met de nieuwste apparatuur bij Iconic Beauty Company. De nieuwste, snelste, effectiefste, minst pijnvolle, prettigste en veiligste laserapparatuur voor permanent ontharen voor hem en haar.

Permanent ontharen basis uitleg:

Bij permanent ontharen wordt het haarzakje tot 74 graden verhit en zal hierdoor vernietigd worden en niet meer terug komen. Het voelt soms alsof er een elastiekje tegen uw huid aangeschoten wordt; Niet prettig maar ook niet heel erg pijnlijk. In de meeste gevallen is het met onze apparatuur pijnloos.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Hoe lichter de huid en hoe donkerder de haar, hoe minder behandelingen er nodig zijn. Dit verschilt dus per persoon. Wij bieden daarom een kuurprijs: een vast bedrag voor zes behandelingen. Mocht u daarna ooit nog een nabehandeling nodig hebben, dan krijgt u deze met 75% korting. Dan weet u van te voren dus precies waar u aan toe bent qua kosten. Lees het artikel: “Permanent ontharen wat gaat het mij kosten?” voor meer informatie over de factoren die bepalen hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Gratis intake gesprek

Wanneer u interesse heeft in permanent ontharen kunt u een gratis en vrijblijvend intake gesprek inplannen door contact met ons op te nemen. Hier worden een aantal testflitsen gedaan om te kijken hoe uw huid reageert. Verder kunt u ervaren hoe permanent ontharen aanvoelt en bepalen of het iets voor u is.
Maak afspraakBekijk prijzen

 Permanent ontharen uitgebreide uitleg:

Permanent ontharen met een diode laser is de gouden standaard op het gebied van permanent ontharen, waarbij het haarzakje definitief vernietigd wordt en er geen nieuwe haar meer kan groeien. Hiermee kunnen alle huidkleuren- , huid- en haartypen (inclusief blond, rood en grijs haar) met succes behandeld worden.

De energie van de diode laser wordt geabsorbeerd door het melanine (pigment) in het haar met als gevolg een verhoging van de temperatuur in de haarfollikel. Door deze warmte absorbeert het haar meer licht waardoor de temperatuur in de follikel stijgt tot 74 graden. Dit is het punt van vernietiging van het haarzakje, zodat er geen nieuwe haar meer kan groeien. Na 2 – 3 weken groeien de haartjes die geraakt zijn vanzelf uit.

De drie haargroei fases

Er zijn drie haargroeifasen. De actieve groeifase, de rustfase en de uitstootfase. De laser flitsen zijn het meest effectief op die haren die zich in de actieve groeifase bevinden. Omdat niet alle haren zich gelijk in deze groeifase bevinden, zijn er meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig met een tussentijd van 3 – 4 weken. Verder bepalen het haar, de huiddikte, de huidskleur, het aantal haren per huidoppervlak en de haardikte het aantal behandelingen. Een groot aantal haren worden in één flits vernietigd. Daarom duurt de behandeling gemiddeld tussen 2 – 15 minuten per te behandelen deel. Na de behandeling kan er een kleine roodheid ontstaan die meestal dezelfde dag wegtrekt.
Vanaf 6 weken voor en tijdens de behandelingen zijn epileren en/of andere ontharingsmethoden af te raden. U mag de haren wel knippen of scheren. Voor en na de behandeling mag u de huid niet blootstellen aan zonlicht of zonnebank.

De voordelen van permanent ontharen met Diode laser:

 • Permanent ontharen met Diode laser is uiterste veilig
 • Permanent ontharen met Diode laser is uiterste effectief
 • Permanent ontharen met Diode laser werkt voor alle huidkleuren en huidtypen
 • Snelste behandelingtijd
 • Pijn van permanent ontharen met Diode laser is minimaal
 • Iconic Beauty Company is écht de goedkoopste op het gebied van permanent ontharen!

Resultaat van permanent ontharen met Diode laser na 4-6 behandelingen (voor/na):

Voor de behandeling Na de behandeling
Permanent ontharen met diode laser Permanent ontharen met diode laser
Permanent ontharen van Bovenlip Permanent ontharen van Bovenlip
Permanent ontharen van Schaamstreek Permanent ontharen van Schaamstreek

Schoonheidssalon Hoofddorp is de beste keuze voor permanent ontharen met laser omdat:

 • Wij alleen werken met de uiterst veilige medische Diode laser, goedgekeurd en getest door onder andere de strenge FDA (Food and Drug Administration) in Amerika.
 • De schoonheidsspecialistes van Schoonheidssalon Hoofddorp zijn uitstekend opgeleid in toonaangevende opleidingsinsituten. (London College of Beauty Therapy)
 • Hebben jarenlange ervaring met permanent ontharen via een laser behandeling en liefde voor het vak.

Speciale instructies na de permanent ontharen behandeling met Diode laser:

Na de permanent ontharen behandeling krijgt u de volgende instructies mee van de schoonheidsspecialiste:

 • Ga niet in de zon met het behandelde gebied, niet onder de zonnebank en gebruik geen zelfbruinende producten
 • Na 1 tot 2 weken zullen de haren uitgroeien. U mag scheren maar dit hoeft niet.
 • Tussen de behandelingen niet harsen of epileren. Alleen scheren is toegestaan.
 • Laat de huid na de behandeling met rust, ga niet krabben of pulken.

Lees meer over permanent ontharen met laser in gerelateerde artikelen:

Maak afspraakBekijk prijzen

Comments are closed.