Laser: Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken verwijderen

Met de LHE laser behandeling van Schoonheidssalon Hoofddorp kunnen zeer effectief pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en couperose behandeld worden.

Door de warmte en het licht worden adertjes en vlekken op de juiste wijze afgebroken. Voor de behandeling van couperose, teleangiëctasieën, roodheid, ouderdomsvlekken en pigmentvlekken worden ongeveer 3 bezoeken geadviseerd. Ieder bezoek bestaat uit 2 passages. Gemiddelde behandeltijd bedraagt 1 – 15 minuten. De werking berust op de absorptie van melanine en hemoglobine.

Voor de behandeling Na de behandeling
Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken effectief verwijderen met laser. Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken effectief verwijderen met laser.
Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken effectief verwijderen met laser. Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken effectief verwijderen met laser.

Schoonheidssalon Hoofddorp is de beste keuze om pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en couperose te verwijderen via laser behandeling omdat:

  • Wij alleen werken met de uiterst veilige medische LHE laser, goedgekeurd en getest door onder andere de strenge FDA (Food and Drug Administration) in Amerika.
  • De schoonheidsspecialistes van Schoonheidssalon Hoofddorp zijn uitstekend opgeleid in toonaangevende opleidingsinsituten. (London College of Beauty Therapy)
  • Hebben jarenlange ervaring met het verwijderen van pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en couperose via laser behandeling en liefde voor het vak.

Wat kunt u verwachten na de laser behandelingen:

  • Pigmentvlekken zijn niet of nauwelijks meer zichtbaar
  • Ouderdomsvlekken zijn niet of nauwelijks meer zichtbaar
  • Couperose is niet of nauwelijks meer zichtbaar

Lees meer over het verwijderen van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken in gerelateerde artikelen:

Maak afspraakBekijk prijzen

Comments are closed.