Lipodrainage

Lipodrainage 3D

Kent u die sok randjes rondom je enkel? Dat is dus een vocht probleem.

Die randjes zijn zo erg nog niet natuurlijk maar het is wel een verstoring in je circulatie. Sommige mensen ondervinden hierdoor echt problemen. Zware vermoeide benen, cellulite en kans op ontstekingen. Met deze behandeling pakken we dit vochtprobleem grondig aan!

Aanpakken van het vochtprobleem

Lipo Drainage 3D werkt aan de drie belangrijkste parameters van overgewicht en slecht werkende bloedvaten: ontgiften van vet, draineren van bloedvaten en desinfiltratie van vocht. Deze behandeling is speciaal voor zware, vermoeide benen en voeten.
Een combinatie van diverse unieke ingrediënten maakt het mogelijk om de bloedvaten te ontlasten en de microcirculatie en lymfedrainage te stimuleren.
Deze behandeling geeft direct vermindering van zwellen en pijn wordt verlicht.

Hoe werkt het?

Met onze therapeutische benadering bereiken we talrijke effecten:

  • Afremmen van de ontwikkeling van vetweefsels
  • Lipide peroxidatie wordt voorkomen
  • Ontgiften van weefsels
  • Invloed op  fibronectine en laminine
  • Afremming van de 3D expansie van het vetweefsel.

SCULPTOSANE

Dit ingrediënt is afkomstig van marine biotechnology en beperkt de 3D verbreiding van het vetweefsel door het vermogen een nieuw volume in de extracellulaire matrix te beperken. Sculptosane stimuleert de celenergie, voorziet de weefsels van zuurstof, remt lipide-peroxidatie af en zorgt voor een optimale ontgifting van de cellen.

Compressie en koude

Veneuze insuffiëntie veroorzaakt bovenmatige druk in de vaten, waarbij de enkels in het bijzonder worden beïnvloed. Deze overmaat van spanning over een lange periode wordt gekenmerkt door de uitzetting van aders. Hierdoor zullen de kleppen die moeten verkomen dat het bloed terug stroomt niet meer goed sluiten. De gestoorde afvoer kan lijden tot spataderen en oedeemvorming. Doormiddel van compressie geef je tegendruk met als doe de druk in de benen te verminderen. de Koude beïnvloed de microcirculatie.
Dit is misschien heel even koud maar u krijgt een lekker warm kopje thee.

Maak afspraakBekijk prijzen

Comments are closed.