Manicure

Wilt u graag mooie en verzorgde handen en nagels hebben? Voor een professionele manicure kan zowel de man als de vrouw bij de nagelstudio van Schoonheidssalon Hoofddorp terecht voor een behandeling.

Mannen zijn van harte welkom bij de nagelstudio voor een manicure!Nadat de schoonheidsspecialiste klaar is met de manicure behandeling, zullen uw handen en nagels heerlijk zacht en glad aanvoelen. Wij vijlen en polijsten uw nagels, zodat deze er weer verzorgd en aantrakkelijk uit zullen zien.  Met een vellentangetje zullen wij op een veilige en pijnloze manier overtollige velletjes verwijderen.

Met de ‘Pusher’ schuiven wij op een aangename en zachte manier de nagelriem terug of verwijderen overtollige nagelriemgroei pijnloos en op professionele wijze, waardoor de nagelplaat niet beschadigd. Wij bieden een:

Schoonheidssalon Hoofddorp is de beste keuze voor een manicure behandeling omdat:

  • Wij alleen werken met hoogwaardig gereedschap en materiaal van de topmerk ABC-Nailstore International.
  • De schoonheidsspecialistes en nagelstylistes van Schoonheidssalon Hoofddorp zijn uitstekend opgeleid in toonaangevende opleidingsinsituten. (London College of Beauty Therapy)
  • Hebben jarenlange ervaring met manicure behandelingen en liefde voor het vak.

Alleen de beste kwaliteit materiaal en vakkundigheid van onze schoonheidsspecialistes is goed genoeg voor uw handverzorging. Dit alles tegen een eerlijke prijs.

Maak afspraakBekijk prijzen

Comments are closed.