Acrylnagels

Kunstnagels zijn een keuze!Voor het zetten van een nieuwe set acryl nagels bent u bij de nagelstudio van Schoonheidssalon Hoofddorp op het juiste adres.

Voor een speciale gelegenheid of als permanent onderdeel van uw handverzorging; Acrylnagels geven een zeer elegante uitstraling van de handen en accentueren uw vrouwelijkheid op subtiele wijze.

Onze nagelstylistes hebben jarenlang ervaring en wij werken alleen met de allerbeste producten van de topmerken ABC-Nailstore International en OPI.

De gereedschappen zijn van superieure kwaliteit, alleen dat is goed genoeg voor uw handverzorging. Met onze electrische vijl met gepatenteerde kopstukken zetten wij acrylnagels pijnloos en bovendien zijn luchtbellen vrijwel uitgesloten.

Werking van acryl nagels

Door middel van acryl poeder met een vloeistoef te vermengen ontstaat er een soort kneedbaar acryl bolletje, welke op de natuurlijke nagel wordt aangebracht.

Daartussen zit een zogenaamde tip, ofwel een kunstnagel. De nagelstyliste moet wel snel werken, want acryl hard uit door contact met de lucht.
De nagelstudio van Schoonheidssalon Hoofddorp werkt alleen met hoogwaardig kwaliteit acryl van het merk OPI met extreem verstevigende kenmerken. Op deze manier zal breken van de acrylnagels veel minder voorkomen.

Onze kunstnagel van het merk OPI tips zijn extra stevig, waardoor breken nog minder voor zal komen.

Nagel verzorging

Nadat de nagelstyliste klaar is met uw nagels hebben wij een speciale nagel conditioner die u de eerste 24 uur extra vaak moet insmeren uw nagelriemen. Op deze manier houdt u de kunstnagel soepel en voelen de nagelriemen heerlijk zacht aan.

Opvullen van acryl nagels

Na 3 tot 4 weken zijn uw nagels dusdanig veel gegroeid dat het tijd is om uw nagels bij te werken. Dit wordt ook wel opvullen genoemd. Dit is nodig om uw nagels er mooi en verzorgd uit te blijven laten zien.

Schoonheidssalon Hoofddorp is de beste keuze voor het zetten van acryl nagels omdat:

  • Wij alleen werken met hoogwaardig gereedschap en materiaal van het topmerk ABC-Nailstore International.
  • De schoonheidsspecialistes en nagelstylistes van Schoonheidssalon Hoofddorp zijn uitstekend opgeleid in toonaangevende opleidingsinsituten. (London College of Beauty Therapy)
  • Hebben jarenlange ervaring met het zetten van acryl nagels en liefde voor het vak.

 

Maak afspraakBekijk prijzen

Comments are closed.