Gelnagels

Voor het zetten van een nieuwe set gel nagels bent u bij de nagelstudio van Schoonheidssalon Hoofddorp op het juiste adres.

Voor een speciale gelegenheid of als permanent onderdeel van uw handverzorging; gelnagels geven een zeer elegante uitstraling van de handen en accentueren uw vrouwelijkheid op subtiele wijze.

Onze nagelstylistes hebben jarenlang ervaring en wij werken alleen met de allerbeste producten van de topmerken ABC-Nailstore International en OPI.

De gereedschappen zijn van superieure kwaliteit, alleen dat is goed genoeg voor uw handverzorging. Met onze electrische vijl met gepatenteerde kopstukken zetten wij gelnagels pijnloos en bovendien zijn luchtbellen vrijwel uitgesloten.

Werking van gel nagels

Door middel van gel die uithard door UV licht kan onze nagelstyliste een kunstnagel aanbrengen op uw natuurlijke nagel. Het is tegenwoordig ook mogelijk de nagel te verlengen door deze alleen uit gel op te bouwen.

Wij kunnen met tips of sjablonen werken om uw nagels te verlengen, het hangt van de kwaliteit van uw natuurlijke nagels af en uw persoonlijke nagel wensen. Bij nagelbijters zullen we bijvoorbeeld met de sjabloon techniek moeten werken.

Gelnagels zien er natuurlijker uit dan acrylnagels vanwege de transparante kleur. Veder zijn deze flexibeler dan acrylnagels.

Nagel verzorging

Nadat de nagelstyliste klaar is met uw nagels hebben wij een speciale nagel conditioner die u de eerste 24 uur extra vaak moet insmeren uw nagelriemen. Op deze manier houdt u de kunstnagel soepel en voelen de nagelriemen heerlijk zacht aan.

Schoonheidssalon Hoofddorp is de beste keuze voor het zetten van gel nagels omdat:

  • Wij alleen werken met hoogwaardig gereedschap en materiaal van de topmerken ABC-Nailstore International en OPI.
  • De schoonheidsspecialistes en nagelstylistes van Schoonheidssalon Hoofddorp zijn uitstekend opgeleid in toonaangevende opleidingsinsituten. (London College of Beauty Therapy)
  • Hebben jarenlange ervaring met het zetten van gel nagels en liefde voor het vak.

Maak afspraakBekijk prijzen

Comments are closed.