Nagelstylist prijsdifferentiatie

Voor het zetten van een set kunstnagels moet een nagelstylist veel praktijk ervaring opdoen. Het duurt gemiddeld 2 jaar voordat een nagelstyliste voldoende ervaring heeft opgedaan om de verschillende technieken goed te beheersen.

Natuurlijk moet een nagelstyliste die het vak wil leren wel de gelegenheid krijgen om die ervaring op te bouwen. Bij onze nagelstudio willen wij deze ruimte graag bieden.

Met prijsdifferentiatie voor een nagelstylist bedoelen wij dat er afhankelijk van de kennis en ervaring van de nagelstylist er verschillende prijzen bestaan voor dezelfde behandeling; Voor een nagelstylist die net haar opleiding heeft afgerond betaalt u een lagere prijs dan een nagelstylist met enkele jaren praktijk ervaring. De klant heeft de vrijheid om te kiezen.

Wij hanteren een viertal kennis niveaus:

  • Junior Nagelstylist* (50% korting op reguliere prijs, beperkte praktijkervaring)
  • Medior Nagelstylist** (25% korting op reguliere prijs, tot 1 jaar ervaring)
  • Senior Nagelstylist*** (geen korting op reguliere prijs, 1 tot 3 jaar ervaring)
  • Master Nagelstylist**** (meerprijs op reguliere prijs, 3+ jaar ervaring)

Master Nagelstylist****

Is in staat om op basis van hun jarenlange ervaring een allround advies te geven aan de klant voor wat betreft nagelstyling en handverzorging. Beheerst alle technieken op expert niveau. Een Master Nagelstylist is in staat om een Junior/Medior Nagelstylist en een Senior Nagelstylist te trainen en nieuwe kennis bij te brengen. Een Master Nagelstylist heeft op de werkvloer inmiddels duizenden behandelingen uitgevoerd.

Senior Nagelstylist***

Heeft naast een opleiding tot nagelstylist inmiddels enkele jaren ervaring opgebouwd in de praktijk. Zij zijn bekend met alle technieken en kunstnagelsystemen en in staat om te beoordelen welke techniek en kunstnagelsysteem het beste gekozen kan worden. Een Senior Nagelstylist is in staat om een Junior/Medior Nagelstylist te trainen en nieuwe kennis bij te brengen. Een Senior Nagelsylist heeft op de werkvloer inmiddels honderden behandelingen uitgevoerd.

Medior Nagelstylist**

Heeft een opleiding tot nagelstylist afgerond en minimaal 6 maanden praktijk ervaring opgedaan. Zij zijn bekend met alle technieken en kunstnagelsystemen maar hebben soms nog begeleiding nodig bij het maken van de juiste keuzes qua techniek en kunstnagelsysteem. Een Medior Nagelstylist heeft op de werkvloer inmiddels tientallen behandelingen uitgevoerd.

Junior Nagelstylist* (momenteel niemand in opleiding)

Heeft een opleiding tot nagelstylist afgerond maar moet nog ervaring in de praktijk opdoen.

Comments are closed.