Pedicure

Mooie en verzorgde voeten voor man en vrouw! Tijdens de pedicure behandeling worden uw voeten heerlijk verzorgd en weer mooi gemaakt. Even een momentje voor u zelf zoals velen dat zullen zeggen. Bij ons bent u natuurlijk altijd welkom voor ‘deze momentjes’.

Met een cosmetische pedicure van Iconic Beauty Company krijgt u weer prachtige voeten en nagels. Bij de “eigen nagels naturel/french” behandeling wordt er een gel laagje aangebracht op de teennagels.

Bekijk ook onze Provoet Pedicure behandeling.

Bij de cosmetische pedicure behandeling bij iconic beauty company krijgt u weer heerlijk aanvoelend voeten. Omdat het een cosmetische behandeling is gebruiken wij geen machines om de voeten te bewerken. Dit doen alleen medische pedicures.

De  behandeling begint met het desinfecteren van de voeten waardoor ze schoon worden. Vervolgens worden de nagels geknipt (naar uw eigen wensen) en de nagelriemen worden verzorgt. Na deze handeling word de nagelomgeving schoongemaakt.

Daarna word met een puimsteen het eelt glad gemaakt / gepolijst. Er kan een beetje eelt verwijderd worden maar dit is niet de inentie van de behandeling (cosmetisch).

Na de puimsteen worden de voeten heerlijk gescrubt met de Deadsea Premier scrub. Met een combinatie van dood zee zout en een verzorgende olie worden alle dode huidcellen van uw voeten verwijderd en voelen ze weer heerlijk zacht aan.

Het dode zee zout word verwijderd door een voetenbadje waardoor de voeten ook nog even lekker ontspannen door het warme water.

Na het warme kalmerende water worden de voeten nog lekker ingesmeerd met een verzorgende creme die word lekker ingemasseerd. Een heerlijke afsluiter van de behandeling dus!

Eventueel is er een paraffine pakking of DelacLight gellak welke 3 weken blijft zitten.

Wij kunnen tot slot uw nagels lakken als u daar behoefte aan heeft.
Maak afspraakBekijk prijzen

Dead see wellness pedicure

Voetenbadje met aromatische olie of zeezout, peeling met dead see aroma zee zout, Nagels knippen en vijlen, nagelriemen verzorgen met olie, voeten masker, verzorgende crème. Deze behandeling duurt 45 minuten en kost 39.50.

 Dead see wellness pedicure.

Deze wellness pedicure is een weldaad voor de voeten het geeft u een herboren gevoel. De wellness pedicure is om u voeten een extra boost te geven en te verzorgen. Alle wellness pedicure producten zijn op de voet afgestemd en speciaal ontwikkeld voor de ontspanning van de voeten. We beginnen met een ontspannen voetenbad met aroma of zee zout. De peeling trekt de vermoeidheid uit u voeten en geven een verkwikkend gevoel. Hierna worden uw nagels geknipt en gevijld. Met olie verzorgen wij de nagelruimen. Het speciale voetenmasker zorgt voor de juiste vocht balans en doorbloeding. Met warme compress doeken verwijderen wij het masker en geven uw voeten een ontspannende massage met enkele verzorgende voeten crème. Deze wellness pedicure is speciaal voor de ontspanning en duurt 45 minuten en kost 39.50

Comments are closed.