Cryolipolyse

Cryolipolyse is een manier om uw vetlaag effectief te verminderen.

cryolipolyse is het veilige en definitieve alternatief voor liposuctieDeze methode gebruikt cryolipolyse voor het afbreken van vetcellen. Na een behandeling kan er tot 22% van het onderhuids vetweefsel worden gereduceerd, zonder het omliggend weefsel te beschadigen.

Een cryolipolyse behandeling is effectief en bovendien veilig. Deze methode wordt inmiddels in velen landen toegepast. Na 3 behandelingen bereikt u al een gewenst resultaat. U komt 1 keer per 6 weken langs voor een cryolipolyse behandeling.

Figuurcorrectie door middel van cryolipolyse

Cryolipolyse is vooral geschikt om bepaalde probleem gebieden aan te pakken. Vindt u het frustrerend om iedere week te sporten en gezond te eten, terwijl het in de billen, buik en bovenbenen niet weg lijkt te gaan? Doordat deze vetcellen vaak slecht doorbloed zijn is het enorm moeilijk om daar vetreductie te realiseren door middel van sporten en gezond eten. Wij bieden voor deze gebieden een oplossing: Een cryolipolyse kuur waarmee u 3 tot 5 cm van uw vetlaag kunt verwijderen!

De werking van cryolipolyse

Cryolipolyse is een vrijwel pijnloze manier van vetreductie door middel van verkoeling van de vetcellen, om lipolyse te veroorzaken; Ofwel het afbreken van  vet cellen, teneinde lichaamsvet af te laten nemen zonder ander weefsel van het lichaam te beschadigen. Lees ons artikel ‘de werking van cryolipolyse’ voor een uitgebreide uitleg over deze methode.

Een cryolipolyse behandeling bij Iconic Beauty Company

Wanneer u kiest voor een cryobehandeling bij Iconic Beauty Company, bent u in goede handen. Wij beginnen met een intake gesprek om vast te stellen met welke zones van uw lichaam u graag zou willen laten behandelen. Na een kuur van 3 Cryolipolyse behandelingen kunt u centimeters van uw vetlaag af halen. Het is ook mogelijk om een tweede zone te behandelen elders op het lichaam.

De voordelen van cryolipolyse

 • Bewezen effectief om onderhuids vet te reduceren
 • 100% veilig
 • Meetbaar resultaat
 • Pijnloos
 • Mogelijk om meerdere zones tegelijkertijd aan te pakken
 • Geen hersteltijd, na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse bezigheden hervatten
 • Positief effect op de gezondheid van de huid
 • Geeft een strak resultaat

Cryolipolyse pakt probleemzones aan

 • zwembandjes
 • zadeltassen
 • lovehandles
 • benen
 • buik
 • taille
 • billen
 • heupen
 • bovenarmen

Maak een Cryolipolyse behandeling afspraak via onze contact pagina, voor Cryolipolyse Prijzen kunt u op bekijk prijzen drukken.

Maak afspraak

Het bevriezen van vetcellen is een methode om effectief van ongewenst vet af te komen. Wij maken onder begeleiding van een van onze specialistes een behandelplan om tot een goed resultaat te komen; Dit wordt tijdens het intake gesprek uitgelegd. Bel ons nu op (023-5610630) om een vrijblijvend en gratis intake gesprek te plannen of vul het contact formulier in.

 • Prijs per behandeling in kuurvorm: € 216,-
 • Prijs kuur 3 behandelingen: van € 649,-*
 • Prijs vervolgkuur: van € 599,- 

* VOOR-DE-ZOMER-STRAK-AANBIEDING: Kuur € 649,- in combinatie met GRATIS 16X infraroodtraining t.w.v. € 558,-

 

Maak afspraakBekijk prijzen

 

 

Referenties klanten Cryolipolyse

Hier enkele reacties van klanten op de behandeling:

Mariet  (55)

“Mijn buik is altijd mijn zwakke punt geweest. Al van jongs af aan gaat alles wat ik snoep direct naar mijn buik en de naastgelegen ‘zwembandjes’ waardoor ik nooit dat vrouwelijke figuur heb gehad dat ik zo graag wilde. Na de kuur ben ik centimeters kwijtgeraakt op mijn buik en zwembandjes.”

Daniel (40)

Ik ben door Cryolipolyse het laatste restje van mijn bierbuik kwijtgeraakt, dat ik er met sporten maar niet af kreeg. Mijn buik belemmerde me best wel in mijn doen en laten maar als man stap je toch minder snel over op een behandeling in een salon. Maar ik ben blij dat ik heb doorgezet want ik sta in de zomer weer zelfverzekerd op het strand!”

Joke (33)

“Na mijn zwangerschappen heb ik naast schattige kinderen ook de zogenaamde zadeltassen erbij cadeau gekregen: vetophopingen rond de dijen die er met sporten maar niet af willen. Er zijn veel vrouwen die na hun zwangerschap met een probleemzone zitten. Ik ben erg blij met het resultaat van de kuur.”

Nina (29)

“Ongeveer een jaar geleden ben ik door gezonder te gaan eten en iedere week te tenissen en hardlopen, twintig kilo afgevallen. Daar ben ik erg trots op maar ik bleef wel met een vetophoping rond mijn knieën zitten. Dit voelde naar aan tijdens het lopen door het schuren. Na de derde behandeling merkte ik dat ik daar al veel minder last van had.”

Resultaat van cryolipolyse behandelingen (voor/na):

Voor de Cryolipolyse behandeling Na de Cryolipolyse behandeling
cryolipolyse-coolsculpting-man-voor cryolipolyse-coolsculpting-man-na
coolsculpting-cryolipolyse-voor coolsculpting-cryolipolyse-na
cryolipolyse-coolsculpting-voor cryolipolyse-coolsculpting-na
cryolipolyse-voor-de-behandeling cryolipolyse-na-de-behandeling

Cryospecialist keurmerk

Iconic Beauty Company is aangesloten bij het collectief Cryospecialist. Wij zijn hiermee geautoriseerd om het keurmerk Cryospecialist te voeren en wij zijn erkend Cryospecialist. Wij werken met de Coollipo Twin, welke een medische klasse II certificering heeft. Deze certificering staat garant voor absolute veiligheid en geeft aan dat het apparaat onderhevig is geweest aan een zeer strenge keuring.
Keurmerk cryolipolyse specialist

Lees meer in gerelateerde cryolipolyse artikelen:

 

Maak afspraakBekijk prijzen

 

Comments are closed.