Cryolipolyse: waar of niet waar?

Cryolipolyse is de gepatenteerde ontdekking van het bevriezen van vetcellen, teneinde vetcellen te verwijderen.

Hoe reageren mensen op cryolipolyse?

De meeste mensen die voor het eerst van cryolipolyse horen, benaderen deze ontdekking met ongeloof en scepticisme; Niet geheel onbegrijpelijk! Deze reactie is volkomen natuurlijk, het lijkt te mooi om waar te zijn. Echter is het wetenschappelijk bewezen dat de cryolipolyse methode werkt. Klinische onderzoeken tonen dit namelijk aan en de resultaten liegen er niet om.

Werkt cryolipolyse voor iedereen?

Het antwoord op deze vraag is NEE! Er moet per individu bepaald worden of cryolipolyse een optie is. Wanneer er tijdens een intake gesprek blijkt dat een cryolipolyse behandeling mogelijk is, dan kunnen er verbluffende resultaten behaald worden.

Kan ik mijn abonnement bij de sportschool of sportvereniging opzeggen met cryolipolyse?

Het is niet verstandig om te stoppen met sporten, dit is gezond voor lichaam en geest en heeft een positief effect op uw leven. Cryolipolyse is er juist voor mensen die sporten, maar toch met probleemzones blijven zitten. Bij mensen die veel overgewicht hebben, kan cryolipolyse helpen om een kickstart te geven aan het afvalproces.

Kan ik eten wat ik wil en toch afvallen met cryolipolyse?

Het antwoord op deze vraag is NEE! Wanneer iemand teveel calorieën inneemt dan verbrandt, dan komen er eerder of later kilo’s bij. De vetcellen die door bevriezing worden vernietigd blijven weg; Maar wanneer er teveel ingenomen wordt, zal het lichaam nieuwe vetcellen aanmaken. Dit is niets anders dan bij liposuctie.

Is cryolipolyse te mooi om waar te zijn?

Het antwoord op deze vraag is NEE! Echter is het geen vervanging voor gezond leven. Wanneer er doordeweeks gezond wordt geleefd en in het weekend misschien wat minder gezond, dan is cryolipolyse zeker een uitkomst. Maar verwacht geen magisch middel om te doen en laten wat u wilt, zonder daarvan de consequenties te aanvaarden. Voor iedereen die geschikt is voor cryolipolyse werkt de methode zonder meer, na een behandeling zal er tot 22% van het vetweefsel worden geëlimineerd in het behandeld gebied.

Lees meer op de website.

Comments are closed.