Cryolipolyse: Zeg dag tegen hardnekkig vet!

Afvallen met cryolipolyseMet cryolipolyse ofwel freezesculpting hardnekkig vet aan pakken.

 

Sport u regelmatig en eet u gezond, maar blijft u toch met probleemzones zitten, dan is cryolipolyse het antwoord om dit probleem aan te pakken!

Of het nou de bekend love handles zijn, buikje wat maar niet weg wilt of de welbekende dijen. Tot voor kort waren er twee keuzes: Ermee  verder leven of cosmetische chirurgie. Geen van beiden keuzes is favoriet onder de meeste mensen! Met freezesculpting kunt u sneller en effectiever vet verwijderen dan met een dieet en regelmatig bewegen. Natuurlijk is een gezond dieet en voldoende beweging noodzakelijk om langdurig effect te behouden! Maar als u dit al doet, heeft u nu de mogelijkheid om sneller resultaat af te dwingen met cryolipolyse.

Vet cool om vet te bevriezen!

Er zijn ook mogelijkheden om met laser, ultrasound of chirurgie om vet cellen te vernietigen. Alleen bij al deze procedures vernietigt u ook ander omliggend weefsel. Hierdoor moet uw lichaam herstellen om zo weer te kunnen genezen. Het voordeel van cryolipolyse is dat alleen de vetcellen geëlimineerd worden. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het werkt!

Cryolipolyse is een gepatenteerde procedure

Met een gerichte verkoelingsprocedure worden vetcellen die vlak onder de huid liggen, bevroren tot het punt dat zij op een gecontroleerde wijze geëlimineerd worden. Al het omliggend weefsel blijft onaangetast. Dus vet verwijdering zonder snijden, zonder buisjes die uw lichaam ingaan, zonder anesthesie, zonder naalden, zonder littekens! Eenmaal gekritiseerd, worden de vetcellen om een geheel natuurlijke wijze door uw lichaam verwerkt. Na 4 weken zullen de eerste resultaten zichtbaar zijn. Met een kuur van drie behandelingen kunt u na enkele maanden een werkelijke metamorfose meemaken!

Een ander voordeel van cryolipolyse, is dat een behandeling na 60 minuten klaar is en u daarna gewoon uw dag kunt hervatten. Het is makkelijk om in uw schema te passen, als u een uurtje naar de sportschool kunt dan is een uurtje freezesculpting ook een optie nietwaar.

Cryolipolyse heeft na 1 behandeling al effect

Na een cryolipolyse behandeling heeft u na 4 weken (het lichaam heeft tijd nodig de geëlimineerde vetcellen te verwerken) heeft u al zichtbaar resultaat. Het duurt enkele maanden voordat het volledige effect is opgetreden. Het lichaam doet er gewoonweg lang over om op een natuurlijke wijze de vetcellen te verwerken. Met meerdere behandelingen zal het effect nog groter zijn dan bij slechts 1 behandeling; Het beste is om te kiezen voor een kuur van 3 behandelingen.

Cryolipolyse kuur van 3 behandelingen

Wanneer u kiest voor een cryolipolyse kuur van drie behandelingen, bent u iedere 6 weken aan de beurt. Dit is dus een periode van 4,5 maand. Na de laatste behandeling, zal het effect nog maandenlang doorwerken. Daarnaast zijn er geen pillen, supplementen of andere elementen noodzakelijk om toch het voordeel te genieten. Wel adviseren wij als cryospecialist om in balans te leven, om zo het effect te maximaliseren.

Na de cryolipolyse kuur zal uw kleding beter zitten of trekt u kleding aan die u voorheen niet meer paste. De vetcellen die door cryolipolyse zijn geëlimineerd komen niet meer terug.

Lees meer op de website

Comments are closed.