Veelgestelde vragen over cryolipolyse

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse is een medische doorbraak, waarbij er via verkoelingstechnologie vetcellen worden geëlimineerd zonder chirurgische handelingen. Tijdens een intake gesprek wordt bepaald of u een geschikte kandidaat bent voor deze behandeling.

Ben ik een geschikte kandidaat voor cryolipolyse?

Voor mensen met excessief overgewicht is FreezeSculpting geen oplossing. Geschikte kandidaten hebben zichtbare ophopingen van vet in probleemzones waar zij graag vanaf willen.

Hoe lang duurt een cryolipolyse behandeling?

De  behandeling met de Coollipo Twin, met medische klasse II certificering, duurt 60 minuten.

Is Cryolipolyse veilig? Pijnlijk? Zijn er bijwerkingen?

De coollipo-Twin heeft een medische klasse-II keuring. Dit is een van de strengste keuringen in op het gebied van esthetische apparatuur.  Over het algemeen is er na de behandeling geen hersteltijd nodig en kan men meteen de orde van de dag hervatten. Het is mogelijk dat het behandelde gebied tijdelijk gevoelig of pijnlijk kan aanvoelen. Bijwerkingen kunnen zijn roodheid, een tintelend gevoel, een jeukerig gevoel, of een verdoofd gevoel.

Wat is de prijs van cryolipolyse en hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het hangt er vanaf welke gebieden u allemaal wilt behandelen. Na 1 behandeling is er al zichtbaar een vermindering van vet . Een kuur van 3 behandelingen verspreid met tussenposes van 6 weken geven de beste resultaten.

Wat gebeurt er tijdens een cryolipolyse behandeling?

Nadat er is bepaald welke gebieden er behandeld gaan worden, zal de coollipo twin worden aangesloten op uw lichaam. Het is te merken dat het gebied afgekoeld wordt tijdens de behandeling. Buiten dat kan het er tijdens de behandeling een tintelend gevoel optreden.

Hoe voelt een cryolipolyse behandeling aan?

Zodra de verkoeling is gestart, zal er een intense koude gevoeld worden. Dit gevoel verdwijnt binnen enkele minuten. Tijdens de behandeling slapen sommige mensen, andere lezen een boek of werken op hun laptop of smartphone. Het is ook mogelijk om tijdens de behandeling een andere cosmetische behandeling te laten uitvoeren zoals een gezichtbehandeling.

Kan ik na een cryolipolyse behandeling mijn dagelijkse routine hervatten?

Na de behandeling kan vrijwel meteen de orde van de dag hervat worden. Sommige mensen ondervinden een roodheid op de huid of een tintelend gevoel, maar dat is allemaal tijdelijk. Veel mensen gaan na de behandeling meteen terug aan het werk.

Wanneer zie ik resultaten?

Het duurt enkele weken voordat de resultaten van de behandeling zichtbaar worden. Uw lichaam is bezig om de gekristalliseerde vetcellen af te voeren op natuurlijke wijze. Dit proces kan tot 6 maanden na de behandeling voortduren.

Moet ik voedingssupplementen slikken of aan een dieet houden met veel beweging?

Het is niet nodig om supplementen of pillen te slikken. Noch is het noodzakelijk o uzelf nieuwe gewoontes aan te leren. Veel mensen hebben na een cryolipolyse behandeling meer zin en motivatie om goed voor zichzelf te zorgen.

Zijn de resultaten permanent?

De vetcellen die door de cryolipolyse behandeling zijn geëlimineerd, komen niet meer terug. Wanneer u met een normaal eet- en beweegpatroon uw gewicht op peil houdt, zullen de resultaten definitief zijn.

Wat zullen mijn resultaten zijn?

Iedere cryolipolyse behandeling resulteert in een waarneembare reductie van de vetlaag in het behandelde gebied. Iedere vervolgbehandeling zal een verdere verlies van vet tot gevolg hebben.

Lees meer op website

Comments are closed.