Iconic Men

De moderne man weet inmiddels de weg naar de schoonheidssalon te vinden. De uiterlijke verzorging is voor hem even belangrijk als voor haar!

Speciaal voor mannen heeft Iconic Beauty Company de ‘Iconic Men’ behandelingen zorgvuldig samengesteld. Het doel van ‘Iconic Men’ is de man een frisse uitstraling te geven en zo lang mogelijk te laten behouden. Maak een einde aan vroegtijdige veroudering, rimpels en wallen!

“Iconic Men” behandelingen

Wij hebben de behandelingen ingedeeld naar tijd, zodat het makkelijker is om op de juiste momenten in uw agenda een behandeling te kiezen. Bijvoorbeeld tijdens een lunchpauze een kortere behandeling of een langere behandeling na het werk of in het weekend.

Waarom Iconic Beauty Company

Bij Iconic Beauty Company kiest u voor een modern beautycentrum met een zeer volledig dienstenaanbod. De hardwerkende man heeft soms een update nodig en een meeting bijwonen is nog nooit zo leuk en ontspannen geweest!

Onze schoonheidsspecialistes, masseuses en nagelstylistes zijn uitstekend opgeleid, hebben jarenlange ervaring en liefde voor het vak.

Maak afspraakBekijk prijzen

Comments are closed.