Een Briefing

Een briefing voor de man is een behandeling van rond de 60 minuten

Briefing Gezichtbehandeling 60 minuten, € 60,-

Een uitgebreide gezichtbehandeling met direct resultaat. De huid wordt in balans gebracht en wordt gehydrateerd en gevoed. Naast de effectieve verzorging van de huid kunt u ook even helemaal tot rust komen met een ontspannen massage.

Huidanalyse, Huidtype bepaling, Huidadvies, Reiniging, Peeling, Onzuiverheden verwijderen, Hydraterend masker, Ontspanningsmassage,  Verzorging.

Briefing Full-Body lichaamsbehandeling 60 minuten, € 60,-

Tijdens deze behandeling word uw huid grondig gescrubt, zodat alle dode huidcellen worden verwijdert en u een super zachte huid overhoud. De behandeling wordt afgesloten met een ontspannende nek- en schouder massage.

Briefing Half-Body wax 70 minuten, € 70,-

De borst, buik en rug helemaal glad. Tijdens de behandeling wordt een warme wax gebruikt in combinatie met strips om de haren te verwijderen. De behandeling wordt afgesloten met een Aloe Vera creme zodat de huid verkoelt en tot rust komt.

Briefing Hotstone massage 30/45 minuten, € 24,50/€ 34,50

Verwarmde, gladde stenen worden op sleutelposities van het lichaam geplaatst of langs het lichaam bewogen. Daarnaast komt lichaam en geest met effleurages en strijkbewegingen volledig tot ontspanning.

 

 

 

 

Maak afspraakBekijk prijzen

Comments are closed.