Een Meeting

Een Meeting voor de man is een behandeling van rond de 90 minuten

Meeting Gezichtbehandeling 90 minuten, € 90,-

Naarmate de huid ouder wordt, begint deze steeds meer tekenen van het ouder worden te vertonen. Tijdens de meeting wordt de huid gevoed en gehydrateerd. De huid zal direct frisser en krachtiger ogen.

Huidanalyse, Huidtype bepaling, Huidadvies, Reiniging, Peeling, Onzuiverheden verwijderen, Masker, Ontspanningsmassage gezicht, Part-body wax OF rug-schouder-nek massage.

Meeting Full-Body & Face 120 minuten, € 120,-

Een grondige lichaamsscrub in combinatie met een ontspannende gezichtbehandeling. Zowel lichaam en gezicht krijgen tijdens deze Meeting een massage, waarna u zich of juist heel loom of energiek gaat voelen. Het lichaam voelt fantastisch aan en het gezicht krijgt een energieke uitstraling.

Huidanalyse, Huidtype bepaling, Huidadvies, Reiniging, Peeling, Onzuiverheden verwijderen, Hydraterend masker, Ontspanningsmassage,  Verzorging. Vervolgens een lichaamsscrub en een lichaamsmassage.

Meeting Full-Body wax 120 minuten, € 120,-

De borst, buik en rug helemaal glad. Naast het torso ook de oksels, armen en benen helemaal glad. Het is bespreekbaar ook de schaamstreek te ontharen. De behandeling wordt afgesloten met een Aloe Vera creme zodat de huid verkoelt en tot rust komt.

 

Meeting Lichaamsmassage 60 minuten € 44,50

Het gehele lichaam wordt gemasseerd en onder handen genomen. De rug en schouders,nek, voorbenen, achterbenen, buik en borst. Er kan ook gekozen worden om de focus te leggen op een aantal gebieden en weer andere uit te sluiten.

 

 

 

Maak afspraakBekijk prijzen

Comments are closed.