Een Update

Een Update voor de man is een behandeling van rond de 30 minuten.

Update gezichtbehandeling 30 minuten, € 30,-

De update gezichtbehandeling geeft de huid een energieke uitstraling en oppepper. Ideaal om even tussendoor wallen en rimpels aan te pakken en te ontspannen. Daarnaast is deze update goed te combineren met een andere “Iconic Men” behandeling.

Huidanalyse, Reiniging, Peeling, onzuiverheden behandelen, Masker, Verzorging.


Update Half-body lichaamsbehandeling 40 minuten, € 40,-

Tijdens deze behandeling word de huid van uw bovenlichaam grondig gescrubt, zodat alle dode huidcellen worden verwijderd en u een super zachte huid overhoudt. De scrub heeft een ontgiftende werking en tijdens de behandeling wordt de doorbloeding gestimuleerd.

Update Part-body wax 40 minuten, € 40,-

De borst en buik helemaal glad. Tijdens de behandeling wordt een warme wax gebruikt in combinatie met strips om de haren te verwijderen. De behandeling wordt afgesloten met een Aloe Vera creme zodat de huid verkoelt en tot rust komt.

Update massage 20 minuten, € 20,-

De nek, schouders en rug worden even losgemaakt. Bij deze massage kunt u uw kleding aanhouden zodat u zich niet hoeft om te kleden en toch even een moment van ontspanning heeft. Bij specifieke pijnklachten zal de masseuse drukpunt technieken gebruiken en met soepele effleurages en strijkbewegingen lichaam en geest ontstressen.

Extra Update

Mannen zijn van harte welkom bij de nagelstudio voor een manicure!Update Manicure 25 minuten, € 22,50

Een Update voor de handen, vingers en nagels. Steeds meer mannen besteden aandacht aan hun handverzorging en een manicure helpt om ook dit gebied helemaal op orde te krijgen. De handen krijgen een scrub, de nagelriemen worden bijgewerkt, velletjes worden weggeknipt, nagelriemen worden verzorgd, nagels gevijld en een verzorging.

 spray-tan geeft mooie spierdefinitieUpdate lichaamskleur 10 minuten, € 25,00

Geen tijd voor vakantie? Geen zin in de zonnebank? Wel een gezond kleurtje, probeer eens eens spray-tan, het gezonde alternatief die de huid niet alleen voorziet van een prachtige bruine kleur maar de huid ook verzorgt. Het is mogelijk om het hele lichaam te spray-tannen of slechts een gedeelte hiervan.

Voor de sporters onder ons: Een bruine huid geeft een veel betere spier definitie dan een bleke huid!

 

 

Maak afspraakBekijk prijzen

Comments are closed.