Pearlys tanden bleken

Het witter maken van de tanden is nu mogelijk zonder peroxide!

PearlysMet de Pearlys express 20 minuten behandeling zijn uw tanden vier tot twaalf tinten witter. Deze behandeling is veilig en doet geen pijn. Geen peroxide betekent ook nog eens geen gevoelige tanden. Pearlys is marktleider op het gebied van tanden bleken in Groot-Britannië en Australië. Sinds 2014 is de 20 minute express behandeling ook in Nederland!

Het systeem werkt met een LED-whitening lamp en een bitje met whitening formule. Deze formule is door Intertek (EU Safety Data Information) goedgekeurd. Deze formule is op basis van sodium. De werkstof in deze formule werkt het beste als de tanden schoon zijn.

  • Na behandeling direct resultaat
  • Tanden na 1 behandeling 4 tot 12 tinten lichter
  • Geen gevoelige tanden zoals bij peroxide behandeling
  • Geen pijn
  • 100% veilig

Tanden bleken met slechts 1 behandeling

Pearlys 20 minutes ExpressNa de eerste Pearlys 20 minute express behandeling heeft u al resultaat. Het is ook mogelijk om vaker te behandelen. Dit omdat de whitening formule geen agressieve stoffen bevat. Verder heeft u na de behandeling geen last van gevoelige tanden, zoals dat vaak wel het geval is bij peroxide behandelingen.

 

Voor en na de behandeling met Pearlys

Resultaat van de tanden bleken behandeling met PearlysResultaat van de tanden bleken behandeling met PearlysResultaat van de tanden bleken behandeling met PearlysResultaat van de tanden bleken behandeling met PearlysResultaat van de tanden bleken behandeling met PearlysResultaat van de tanden bleken behandeling met PearlysResultaat van de tanden bleken behandeling met PearlysResultaat van de tanden bleken behandeling met PearlysResultaat van de tanden bleken behandeling met PearlysResultaat van de tanden bleken behandeling met PearlysResultaat van de tanden bleken behandeling met PearlysResultaat van de tanden bleken behandeling met Pearlys

Kosten Pearlys 20 minute express

  • Een behandeling duurt 20 minuten en de kosten bedragen € 79,50.
  • Een dubbele behandeling duurt 40 minuten en de kosten bedragen € 129,50

Maak afspraak


Pearlys Professioneel Tanden Bleken

Comments are closed.