Wimperverlenging

Wimperextensions

Bij Schoonheidssalon Hoofddorp heeft u de mogelijkheid om wimperverlenging te laten doen via wimperextensions.

Wij bieden de beste kwaliteit wimperextensions voor een eerlijke en betaalbare prijs. De Adessa Silk Eyelashes blijven het langst zitten en zijn bovendien niet van echt te onderscheiden.

Een subtiel detail van vrouwelijke schoonheid en sensualiteit zijn haar wimpers; Echter zijn de meeste dames niet tevreden over de lengte van hun wimpers. Dit is niet vreemd, want van nature zijn wimpers meestal korter dan de gewenste lengte.

Wimperverlenging via wimperextensions

Wanneer wimpers verlengd worden zijn hiervoor verschillende mogelijkheden. De mooiste en meest natuurlijke manier van wimperverlenging, niet van echt te onderscheiden, zijn de zogenaamde wimperextensions. Deze geven u 6 tot 8 weken de oogopslag en sensuele blik waarvan iedere dame droomt! Het is verstandig om na 4 weken de wimpers te laten opvullen.

Wimperverlenging via wimperextensionsWimperverlenging via wimperextensionsBij wimperverlenging via wimperextensions worden er op de natuurlijke haartjes van de wimpers kunsthaartjes gezet. Dit is een tijdrovend proces waardoor de kosten hoger liggen dan de andere mogelijkheden om de wimpers te verlengen. Het voordeel is wel dat ze veel langer blijven zitten, waterbestendig en niet van echt te onderscheiden zijn.

Adessa Silk Lashes

Bij Schoonheidssalon Hoofddorp werken wij met de revolutionaire zijden wimpers van Adessa; Hiermee krijgt u de wimpers waarvan u altijd heeft gedroomd! Het resultaat is fantastisch en de Adessa Silk Lashes zijn zo licht, flexibel en natuurlijk dat het voelt alsof het uw eigen wimpers zijn!

De schoonheidsspecialiste is ongeveer 2 uur bezig met het uitvoeren van een wimperverlenging door middel van wimperextensions.

Prijzen wimperverlenging:

  • Nieuwe set: € 79,50
  • Opvullen binnen 4 weken: € 49,50

Lees meer over wimperverlenging in gerelateerde artikelen:

Maak afspraakBekijk prijzen

Comments are closed.